РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Когато купувате машина от Стротех Инженеринг, вие не само правите най-добрия избор, но получвате и професионално обслужване и широка гама от оригинални резервни части на склад или много бърз срок на доставка. Оригиналните резервни части, удължават живота на машините ви, съкратяват времето на престой на машината, защитават вашата инвестиция и държат висока цена на обордуването ви.

Дистрибуционен център на Hyundai за Европа

Запознайте се с дистрибуционния център на Hyundai за Европа. Разположен е в Белгия, поддържа на склад над 75,000 продукта, разположеие на 12,000 m²

Защо да изберете оригинални резервни части от Hyundai?

Минимизиране на времето за престой и постигане на върхова производителност

Сведете до минимум престоите и поддържайте топ производителност, комфорт и удобството, като изберете оригинални части и програми за поддръжка на Hyundai. Нашите части предлагат несравним дизайн, качество и издръжливост, за да ви дадат спокойствие, докато работите

Защитете ефективността си

Нашите инженерни гарантират, че оригиналните резервни части осигурява максимална производителност, когато са сдвоени с машини Hyundai. Казано по-просто, те са твърди, надеждни и доказани за изпълнение.

Висока надеждност чрез прецизно инженерство

Всеки ден Хюндай работи върху подобряването и иновациите на продуктовата им линия и с това, което води до най-висококачествените части. Нашите инженери използват компютърно подпомогнат дизайн и тестване, което води до по-голяма прецизност, доказани производствени процеси и по-високо качество. Всяка част е старателно тествана в нашите машини.

Изградени за високо взискателни клиенти

Ще намерите най-добър дизайн, инженерство и строителство в цялата машина Hyundai, включително и на гайките и болтовете.

Hyundai държaт на качеството и всички продукти преминават през строги мерки за контрол на качеството, за да гарантират превъзходно качество, производителност и експлоатационен живот. Например, hyundai масла и филтри отговарят или надвишават минималните изисквания на нашите двигатели и хидравлични компоненти. Това намалява риска от ненужно износване, причинено от по-нисши продукти.

Защитете вашата инвестиция в машината, като използвате оригинални части на Hyundai